Wij hebben maar één doel: maximaal resultaat behalen voor u. Oftewel tevreden klanten. Zijn die klanten inderdaad altijd tevreden? Overtuig uzelf en lees onze Testimonials.

default image

Johan van Van Vorden Bouw is vakkundig in alle opzichten. Meedenkend met al onze wensen en Johan levert een knap stuk werk af.
Zijn ervaring en kunde is duidelijk terug te zien in ons huis uit 1900. Nieuwe ramen, kozijnen, dorpels om maar wat te noemen, zijn allen vakkundig vervangen of aangepast aan de stijl van ons huis. De kwaliteit- prijs verhouding is echt heel goed en Johan staat echt voor het afleveren van een mooi stuk werk.
Johan was zeer betrokken bij al onze ideeën en kwam zelf met mooie oplossingen wat ons oude huis zeer ten goede kwam.
Een vakman en harde werker die staat voor kwaliteit. Aannemer nodig…dan is Johan de persoon die je hebben wilt.

 

Paul Santpoort-Noord juni 3, 2016

default image

Enthousiast en met je meedenkend. Prijs - kwaliteit verhouding heel goed. Na de klus wordt alles netjes achter gelaten. Johan heeft nu een aantal klussen voor ons gedaan en we hebben veel vertrouwen in hem en dat is toch belangrijk als je iemand in en aan je huis laat werken. We hebben Johan al aan veel mensen in onze omgeving aanbevolen.

Maarten Haarlem januari 31, 2016

default image

Na 40 jaar achterstallig onderhoud, moest ons huis flink worden verbouwd. Johan van Vorden maakte deel uit van ons verbouwingsteam. Naast het strakke timmerwerk heeft Johan bij ons ook de trapleuning compleet gerenoveerd en het traphek gelast. Dit is echt zeer mooi geworden! Het leuke van Johan is dat hij betrokken is en het ook echt mooi wilt maken. Ook denkt hij actief mee en zoekt hij altijd naar een juiste oplossing. Kortom, Johan levert perfect werk en komt zijn afspraken na. Zelfs toen we lekkage hadden, kwam hij direct om hulp te bieden. Ik kan hem iedereen aanbevelen.

Bart Jan Scholte Aerdenhout februari 1, 2016

default image

Bij ons moest in de garage asbest verwijderd worden en wij wilden er een vliering in. Johan heeft dat prima begeleid en een goede, robuuste vloer gemaakt. Johan is heel correct, vertrouwenwekkend in de omgang en werkt netjes. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

Reinout Schotman Heemstede januari 31, 2016

default image

Wij hadden een bedrijfsruimte gehuurd met ons bedrijf, maar dat bestond uit 1 grote ruimte. We wilden er graag een aparte spreekruimte in en daarnaast moest ons lunchgedeelte een soort van gescheiden zijn van onze werkruimte. Ook wilden wij graag bijzondere, mooie bureaus en kasten. Ik heb het contact met Johan van Van Vorden Bouw als zeer prettig ervaren. Erg meedenkend met wat wij wilden en hij kwam regelmatig met goed advies. Het resultaat is verbluffend mooi! We krijgen regelmatig bezoek die allen zeer verrast op onze inrichting reageren. Johan is snel, accuraat, heeft nette onderaannemers, denkt mee met je als klant, komt zijn afspraken na en is bovenal een vrolijke en toegankelijke persoonlijkheid. Ik kan een ieder Van Vorden Bouw aanbevelen!

Chantal van der Peet, Bloem Werving & Selectie Managing Director Haarlem januari 31, 2016

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.